Miss České republiky vybrala dvanáct krásných finalistek

Porota v rámci druhého semifinálového kola vybrala dvanáct finalistek, kterým se tak otevírá cesta k vysněné korunce a titulu Miss České republiky 2024. Které dívky postoupily z TOP 25 do TOP12?

Pondělí 22. července 2024 se neslo v duchu výběru TOP 12 nejkrásnějších dívek České republiky. Do pražského hotelu Comfort Hotel Prague City East dorazilo na druhé semifinále dvacet pět semifinalistek vybraných v kole prvním, které následovalo po castingových kolech či po nominaci veřejností a udělení statusu divoké karty úřadující vítězkou – letos Bárou Sulanovou. „Dvanáctka dívek, kterou porota vybrala je skutečně plná krásných, nadaných, motivovaných a empatických dívek. Budu se velmi těšit na jejich další cestu soutěží, která bude plná překážek a bude vyžadovat velké odhodlání,“ vyjádřil se k výběru finalistek ředitel soutěže Robert Novotný.

Celodenní program byl velmi náročný. Dívky musely zvládnout vědomostní rozhovory s porotou, projev v anglickém jazyce, catwalk v šatech zapůjčených e-shopem Mia Dresses a promenádu v plavkách. Musely též představit svůj přínos v charitativním projektu Počítače dětem. Jedním z hodnotících kritérií pro další postup v soutěži bylo právě aktivní zapojení se v charitativním projektu Počítače dětem. Každá z dívek musela předat techniku do rodiny, dětského domova, školy, či jiného zařízení. Jednotlivá videa a příspěvky z podpory projektu naleznete na profilech dívek na sociálních sítích.

Finalistky TOP 12 tvoří tyto dívky:

  1. Karin Bacilková
  2. Barbora Fabiánová
  3. Natálie Maaz
  4. Lenka Neubergová
  5. Natálie Hubingerová
  6. Kateřina Mašková
  7. Nikoleta Domdjoni
  8. Gabriela Klugeová
  9. Adéla Herčíková
  10. Marina Pechová
  11. Adina Hýnová
  12. Kateřina Svítilová

Postupující i nepostupující dívky obdržely krásné dárky od Brazil Keratin, JK3bijoux a JSB Bijoux.

Nyní čeká na TOP 12 dívek soustředění, v rámci kterého se na výstavě skla a bižuterie Křehká krása 2024 v Jablonci nad Nisou oficiálně představí veřejnosti. Na výstavě nesmí chybět korunka pro vítězku Miss 2024, kterou můžou lidé poprvé spatřit po jejím oficiálním odhalení z rukou majitelky rodinné šperkařské firmy JSB Bijoux, Jitky Balákové.

Nezapomeňte cestu finalistek sledovat na Instagramu a Facebooku soutěže Miss České republiky:

https://www.instagram.com/miss_ceskerepubliky/

https://www.facebook.com/missceskerepubliky

TOP12 dívek má za sebou rozhovor, a to s Honzou Vavřičkou z mediální skupiny Jsme úspěšní. Jak dívky odpovídaly na položené otázky? To se dozvíte v tomto videu: https://www.youtube.com/watch?v=VFvSQNhO_eo

 

Zdroj: Miss České republiky

Foto: Ondřej Čapka