Soustředění Miss České republiky na Mělníku

Finalistky soutěže krásy Miss České republiky strávily poslední srpnový víkend plný aktivit v malebném městečku Mělník. Ubytovány byly v Campu Mělník. Jako první na ně čekaly nácviky choreografií na finálový večer v Empire Fitness. Večer si dívky užily večeři v Sakura Sushi a následně se zúčastnily koncertu rappera Paulieho Garanda, který se stal vrcholem pátečního programu.

Sobota patřila promenádě v plavkách na letním koupališti a řadě doprovodných aktivit u vody. K tomu hrála skvělá DJane Maxová. Také zde vystoupily legendy SuperStar – Zbyněk Drda a Julián Záhorovský. Dívky si užily zážitkovou jízdu armádním speciálem HUMVEE, ze kterého vycházela civilní verze HUMMER H1. Stejný nezapomenutelný zážitek od HUMMER FOR FUN si užije i paní Jarmila Bauerová, která vyhrála tuto hlavní cenu programu.

Důležitou součástí dne byla také soutěž „Tvář Mělníka 2024“, která byla spojena s finanční sbírkou na podporu žáků Speciální školy. Veřejnost mohla pro svou favoritku hlasovat formou finančních darů, které vkládali do připravených boxů. Vyhrála finalistka s číslem 6, Kateřina Mašková, která „vybrala“ nejvyšší částku. Program doprovázelo vystoupení bývalých účastníků soutěže Superstar. Dívky se divákům představily také v plavkách, typické bílé uniformě a v modelech návrhářky BOBA. Při výběru TOP 8 dívek jsme se museli rozloučit se dvěma soutěžícími: dívkou č. 2 Barborou Fabiánovou a dívkou s číslem 3 Natálií Maaz. Program zakončila večeře a after party v restauraci a baru Modrá Hvězda.

Neděle začala přijetím finalistek na radnici místostarostou města Mělník, Petrem Kowandou. Poté se dívky přesunuly do Základní školy se speciálními třídami Mělník, která se zaměřuje na výuku dětí se středně těžkým a těžkým postižením a s poruchou autistického spektra. V rámci programu předchozího dne bylo na podporu této školy vybráno bezmála 22 tisíc korun. A to bylo vše. Finalisty v rámci projektu Počítače dětem předaly paní ředitelce počítačovou techniku. Tím uzavřely svůj víkend plný zážitků a charitativní činnosti.

Celý program produkčně zajistil, organizoval a také moderoval skvělý moderátor Michal Šeda. K ruce mu byly vítězky Miss 2023 – Bára Sulanová, Barbora Burešová a Tereza Langrová.

Podařilo se jim v rámci této akce podpořit město Mělník, tradiční a regionální firmy, ale také dopřát veřejnosti zábavný den naplněný programem, v rámci kterého představil mnohá zajímavá místa a památky Mělníka. Akci nechyběl ani charitativní přesah, což soutěž Miss České republiky velmi oceňuje, protože sama podporuje projekt Počítače dětem a také dobročinné projekty finalistek.

Děkujeme partnerům akce, kterými byli:

město Mělník, Autocamp Mělník, Empire fitness, Mironet, Vinařství Chorouš, Šnajdr stavby Mělník, Vernek koupelny, Hatax, Letní koupaliště Mělník, Restaurace a bar Modrá hvězda, Domecos, Sakura sushi, HUMMER FOR FUN

Do finále se tak probojovalo těchto 8 dívek:
1 – Karin Bacilková, 22 let, Brno
4 – Lenka Neubergová, 20, Týnec nad Sázavou
5 – Natálie Hubingerová, 21, Beroun
6 – Kateřina Mašková, 19, Velešín
7 – Nikoleta Domdjoni, 20 let, Bašť
9 – Adéla Herčíková, 22 let, Praha
10 – Marina Pechová, 18 let, Starý Plzenec
11 – Adina Hýnová, 18 let, Benešov

Přímý přenos sledujte na https://www.youtube.com/@missceskerepubliky.

Vstupenky na finále a na afterparty jsou v prodeji v síti TICKETPORTAL.

Finále + afterparty: https://www.ticketportal.cz/event/Miss-Ceske-republiky-2024-FINALE-AFTERPARTY?idp=1394645

Afterparty se skupinou Elán Revival: https://www.ticketportal.cz/event/Miss-Ceske-republiky-2024-FINALE-AFTERPARTY?idp=1394645

Více informací k finále naleznete zde: https://www.miss-ceske-republiky.cz/2024/09/03/finale-2024/