Miss ČR se účastnily Czech Fashion Weeku 2024

Luxusní modely na přehlídce Czech Fashion Week, která patří mezi nejvýznamnější události svého druhu ve střední Evropě, opět vynesly i vítězky Miss České republiky.

Vítězky ročníku 2022, Miss Andreu Kaplanovou a druhou Vicemiss Karolinu Budka doplnila Miss 2019 Nikola Kokyová, první Vicemiss a Miss Sympatie 2019 Sára Lyčková. Nechyběla ani vítězka ročníku 2021 Helena Čermáková a vítězka 2018 Iveta Maurerová.

Všechny tyto dívky si velmi váží možnosti být opět součástí této prestižní módní události. „Každý rok si Czech Fashion Week moc užívám. Jsou zde překrásné modely, které jsou pro mě čest vynést na molo,“ vzpomíná na přehlídku Andrea Kaplanová.

Zeptali jsme se vítězek, co přejí budoucím vítězkám a zda pro ně mají nějaké rady. „Nesmí na sobě zapomenout pracovat. A to nejen cvičením, ale také se musí neustále vzdělávat a trénovat v oblasti modelingu. Hlavně se musí snažit být průbojné a nebát se využít příležitosti,“ radí Helena Čermáková.

Organizátorem velkolepé přehlídky je Jiří Morštadt, který dokáže akce vždy skvěle zorganizovat. „Cokoliv organizovat je velmi těžké a náročné. Jiří dává do příprav i dohlížení na průběh celé akce neskutečné množství energie,“ oceňuje jeho práci Robert Novotný, ředitel soutěže Miss České republiky.

Zdroj: Miss České republiky